Wie zijn wij?

Munker betekent Monniken in het Noors.

Onze missie is mensen te bevrijden van monnikenwerk. Daarmee bedoelen we het geconcentreerde administratieve handwerk dat nog door veel medewerkers van organisaties wordt uitgevoerd.

Je kan ons zien als het uitzendbureau van digitale medewerkers – de nummer 1 RPA-as-a-service provider in Nederland. Het gaat onze klanten niet om technologie, maar om het uit handen nemen van repetitief handmatig administratief werk. Onze klanten zitten in heel Nederland maar we hebben een focus op het Noorden.

Voor ons zelf is technologie natuurlijk heel belangrijk. We werken met Robocorp (de gaafste ontwikkeling in de RPA wereld), Python en UiPath (marktleider RPA platforms).

We zijn een startup, dus nog klein, maar groeiend! We staan en gaan voor persoonlijke ontwikkeling, teamwork, innovatie, kwaliteit leveren.

Gert-Jan Mellema | Lead Architect

Gert-Jan is begonnen in het financiële domein als assistent-controller. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar het grensvlak van business en IT, in specialistische en later leidinggevende rollen (BAT, TKP Pensioen), eindverantwoordelijk voor IT.  Daarna is hij een aantal jaar als zelfstandig adviseur en interim manager werkzaam geweest (Bureau Sprongkracht). Oprichter van Munker.

Hij is een scherpe analyticus, strategisch denker, probleemoplosser en gepassioneerd aanjager van organisatieverandering. Brede kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, veranderkunde, programma- en projectmanagement, talent- en organisatieontwikkeling en ICT.

Hij komt het beste tot zijn recht wanneer hij aan de wieg staat van verandertrajecten die grote strategische impact hebben op de organisatie. Daarnaast lost hij met veel plezier complexe ICT/organisatie problemen op. Houdt van praktische oplossingen. Altijd mens- en ontwikkelgericht.  

Thomas Mellema | Junior RPA Developer

Thomas heeft zijn roots in de retail. Autodidact met veel initiatief, en heel leergierig. Na een korte periode als zelfstandig ondernemer (WijZoekenMakelaars) de overstap gemaakt naar software ontwikkeling. Heeft in korte tijd een reeks UiPath certificaten binnengehaald en verdiept zich nu in Datascience, Python en Robocorp.  

RPA Netwerk+

Munker werkt samen met diverse ervaren RPA, Lean, BI en Low-Code specialisten, zowel in Nederland als in het buitenland. Op deze manier kan snel worden opgeschaald en indien nodig specifieke kennis worden ingezet. 

Vacatures

RPA heeft een mooie toekomst voor zich, en dat geldt ook voor Munker. Wil jij ook mooie projecten bij bijzondere klanten uitvoeren, en werken voor een organisatie die jouw professionele ontwikkeling heel belangrijk vindt? Bekijk onze vacatures!