Wat doen we?

We zijn gespecialiseerd in het vinden van digitaliseringsmogelijkheden. We bieden een uitgebreide dienstverlening om jullie te helpen het monnikenwerk te identificeren en te digitaliseren. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het beheer van de software robots en zijn we experts in creëren van inzicht in de procesvoering, om het proces nog beter te maken.
En we werken uiteraard agile.

Onze dienstverlening in meer detail:

Inspiratie

Medewerkers weten zelf vaak heel goed waar het monnikenwerk zit. Alleen zijn ze zich er niet altijd van bewust dat dit eenvoudig te digitaliseren is. Daarom leggen we in één of meerdere sessies  uit wat Robotic Process Automation (RPA) is. Hoe het werkt en waar je het voor kan inzetten.

Advies

We helpen met het vinden van de beste digitaliserings mogelijkheden. We kijken ook goed naar organisatorische en de ICT impact. Verder hebben we uitgebreide ervaring in het opzetten van business cases en projecten. 

Bewijs

Je bent benieuwd naar de toepasbaarheid van RPA voor jullie organisatie. Je wilt eerst vaststellen of het ook echt doet wat het belooft voordat je het breed gaat inzetten. Hiervoor bieden we een Proof of Concept (PoC). Kenmerken van onze PoC zijn de korte doorlooptijd, een afgesproken budget en duidelijke resultaten.

Ontwikkelen

We maken gebruik van geavanceerde tools en processen om robots en applicaties te ontwikkelen. Zoals UIPath. Robuust, schaalbaar, uitbreidbaar. Betrouwbaar. Robots en applicaties leveren we vanuit de cloud.

Inzicht

We verzamelen procesdata. Daarmee kunnen we analyseren, rapporteren en adviseren. Dat geeft inzicht in de procesvoering en mogelijke bottlenecks. Inzicht hoe KPI’s en kwaliteit zich ontwikkelen en waar verdere verbetering mogelijk is. 

Beheer

Het is heel vervelend als jullie bedrijfskritische processen stil komen te liggen. Daarom bieden wij onze klanten graag de beste support. We leveren het volledige portfolio aan RPA en LowCode beheer activiteiten. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat wanneer jullie applicaties een upgrade krijgen, ook de robots nog steeds werken.

Uiteraard kunnen we over onze dienstverlening veel meer vertellen dan hier beschreven staat. 
We vertellen je er bij een kop koffie graag meer over!