Munker is vanaf nu officieel UIPath Partner

uipath logo

Deze maand tekenden UIPath en Munker een overeenkomst die Munker officieel Partner maakt!

Wat houdt UIPath Partner in?

Bij Munker maken we gebruik van het innovatieve RPA ontwikkelplatform van UIPath. Hiermee bouwen we de robots die het monnikenwerk overnemen. UIPath is al jaren de marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) software.

Als partner hebben we direct toegang tot hun nieuwste innovatieve ontwikkelingen. Tevens kunnen we gebruik maken van hun uitgebreide UIPath kennisbanken.

UIPath spreekt met dit partnerschap het vertrouwen uit in Munker, als innovatieve en slagvaardige RPA specialist.

Wat betekent dat voor jou?

Het partnerschap stelt ons nog beter in staat je te helpen met digitalisering en optimaliseren van processen. En je kan er op vertrouwen dat ons kennisniveau op het hoogste niveau blijft. Tevens kan je nu ook bij ons terecht voor de aanschaf van UIPath licenties.

Waarom UIPath?

We hebben voor UIPath gekozen omdat het al jaren technologisch marktleider is op het gebied van RPA. Ze investeren enorm in het doorontwikkelen van hun producten. Dit stelt ons in staat administratief monnikenwerk te digitaliseren. Steeds meer en steeds sneller.

UiPath: “We make robots so people don’t have to be robots

GGD Drenthe

Dagelijks stelt GGD Drenthe met de hulp van onze digitale medewerkers actuele Corona rapportages op. Bijvoorbeeld voor alle burgemeesters. Zo zijn ze
Lees bericht »