Digitale medewerker voor Health2Work

Health2Work

Gezond aan het werk, daar weten ze bij Health2Work alles van. Daarom adviseren ze niet alleen over een gezonde werkplek, maar nemen ze hun eigen werkprocessen ook kritisch onder de loep.

In september besloot Health2Work daarom met Munker in zee te gaan. In oktober was hun eerste digitale medewerker al operationeel. Deze digitale medewerker zet de verwachte leverdatum van iedere order over van het ene naar het andere systeem. Zo weet de klant altijd precies wanneer de bestelling arriveert.

Voorheen was het dagelijks handmatig overzetten van zo’n 100 gegevens de verantwoordelijkheid van één medewerker. “Die tijd en energie kan ik nu in écht nuttige werkzaamheden steken.” Kortom; medewerker blij, klant blij.

Wil jij ook zo’n vervelend klusje binnen een maand geautomatiseerd hebben? Neem dan eens contact met ons op, dan verkennen we samen wat we voor jouw organisatie kunnen doen.

GGD Drenthe

Dagelijks stelt GGD Drenthe met de hulp van onze digitale medewerkers actuele Corona rapportages op. Bijvoorbeeld voor alle burgemeesters. Zo zijn ze
Lees bericht »