De inzet van digitale medewerkers door Robotisering blijft ook in 2021 sterk groeien

steeds-sneller

Automatiseren jullie al je bedrijfsprocessen met digitale medewerkers?

Veel organisaties gebruiken een “lappendeken” van IT applicaties die niet geoptimaliseerd of onvoldoende gekoppeld zijn. Tegelijkertijd moet de dienstverlening sneller en vaak digitaler. Organisaties die zich niet richten op digitaal, efficiëntie en flexibiliteit blijven achter. Dit geldt voor het bedrijfsleven en zeker ook voor publieke sectoren.

Dat kan anders.

De tijd dat termen als digitale medewerkers, robotisering, automation of zelfs hyper-automation nieuw en onbekend waren hebben we achter ons gelaten. Steeds meer slimme organisaties maken gebruik van deze innovatie. Om hun interne processen te optimaliseren, medewerkers te ontlasten en klanten beter te bedienen.

Volgens de onderzoekers van Gartner zal dit de komende jaren alleen maar blijven toenemen.

Ieder jaar maken ze een top-10 lijst van de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor het komende jaar. Net zoals voor 2020 voorziet Gartner dat in 2021 robotisering een sterke groei zal doormaken: hyper-automation.

Hyper-automation is het idee dat alles wat kan worden geautomatiseerd, moet worden geautomatiseerd. Robots en kunstmatige intelligentie bieden een krachtige oplossing voor organisaties met inefficiënte bedrijfsprocessen. Waarin hun medewerkers handmatig nog allerlei belangrijke maar redelijk eenvoudige werkzaamheden uitvoeren. Dit is duur, traag en beperkt hun flexibiliteit. Robotisering versnelt processen, is eenvoudig en goedkoop in te zetten en bevrijdt medewerkers van hun dagelijkse monnikenwerk.

Wil je ook graag digitale medewerkers inzetten in jullie organisatie?
Neem dan Contact met ons op, we maken graag een afspraak!

GGD Drenthe

Dagelijks stelt GGD Drenthe met de hulp van onze digitale medewerkers actuele Corona rapportages op. Bijvoorbeeld voor alle burgemeesters. Zo zijn ze
Lees bericht »